Instal·lació, disseny, decoració i interiorisme d’estands i espais efímers a Manresa (Navàs)

A LaVolta som especialistes en disseny industrial, escenografia i art conceptual. Per això vam instal·lar, vam dissenyar i decorem estands i espais o instal·lacions efímeres per a empreses de Manresa i rodalies. La nostra missió és realitzar projectes globals que recullin totes les necessitats d’aquelles marques que porten a terme esdeveniments en fires o exposicions a qualsevol esdeveniment.
Creem i desenvolupem instal·lacions i estands vinculats a la identitat de la marca. Espais que fan viure l’experiència de la marca amb els cinc sentits.

Desenvolupem el muntatge d’estands i espais efímers així com interiorisme corporatiu i comercial. Realitzem el projecte des de la seva concepció, aportant idees acords a les necessitats de l’empresa, dissenyant de manera personalitzada per racó de l’espai per a l’esdeveniment i creant plànols i elements necessaris per al muntatge de l’estand.

Busquem l’excel·lència en els nostres muntatges d’espais i estands i per això disposem de controls de qualitat molt alts. El nostre secret està en la comunicació amb els nostres clients, adaptant-nos a les seves necessitats i pressupost en tot moment i mantenint-los informats de totes les decisions i desenvolupament de la feina.

Som un referent en el sector i la nostra millor targeta de presentació són els nostres clients.

Vas a realitzar una exposició i necessites un estand d’acord amb la teva marca?
No busquis més. En LaVolta creem espais únics per impactar i atreure als teus potencials clients.

Posa’t en contacte amb nosaltres i explica’ns totes les teves idees. ¡Sabrem com ajudar-te!