UN ESTUDI AMB PROJECTES PER A TÚ

QUI SÓM?

Lavolta som un despatx multidisciplinari d’interiorisme i disseny industrial capaç de realitzar de la millor manera els teus somnis.La nostra vocació és la d’ajudar-te a poder realitzar el canvi que estàs buscant, per poder-lo realitzar, nosaltres t’oferim els nostres coneixements i més de 15 anys d’experiència.

A Lavolta ens agrada el tracte personal per poder desenvolupar al màxim les expectatives de cada client.

Ens interessa crear espais que desprenguin benestar i funcionalitat, que es fusionin amb els seus usuaris. Nous espais plens de vida.

COMPROMÍS

A través de l’experiència dels nostres clients, li podem garantir la seva satisfacció i la consecució d’un projecte únic i singular. A part que li podem oferir una proposta ajustada a les seves necessitats arquitectòniques i econòmiques.

Gràcies a les eines de que disposem actualment, estudis en 3 dimensions, etc… vostè coneixerà com serà l’obra abans de començar-la.

 

 

SINERGIES

Vivim moments de canvi, moments molt interessants i que ens demanen una nova manera de veure i de viure les coses. Nosaltres et podem ajudar a replantejar el teu negoci, la teva casa o a dissenyar producte per arribar d’una manera més eficaç als teus clients.

No siguis tu mateix qui es posa les limitacions, segur que entre tots podem aconseguir allò que tant anheles.

T’ajudarem a estudiar els pressupostos i contractes dels diferents industrials , i si vols et presentarem pressupostos dels nostres industrials de confiança. D’aquesta manera rendibilitzem al màxim la inversió.