Empresa de reformes i dissenyadors d’interior i de producte

  • Home
  • /
  • Empresa de reformes i dissenyadors d’interior i de producte

``El que ens diferencia dels demés, ens fa únics`` - Anònim

UN ESTUDI DE DECORACIÓ AMB PROJECTES PER A TÚ

Imma Colideforns Oller | Dani Massana Flores

Interiorista

E-mail: imma@lavolta.cat

E-mail: dani@lavolta.cat

QUI SÓM?

Lavolta som un despatx multidisciplinari d’interiorisme i disseny industrial capaç de realitzar de la millor manera els teus somnis.

La nostra vocació és la d’ajudar-te a poder realitzar el canvi que estàs buscant, per poder-lo realitzar, nosaltres t'oferim els nostres coneixements i més de 15 anys d’experiència.

A Lavolta ens agrada el tracte personal per poder desenvolupar al màxim les expectatives de cada client.
Ens interessa crear espais que desprenguin benestar i funcionalitat, que es fusionin amb els seus usuaris. Nous espais plens de vida.

COMPROMÍS

A través de l’experiència dels nostres clients, li podem garantir la seva satisfacció i la consecució d’un projecte únic i singular. A part que li podem oferir una proposta ajustada a les seves necessitats arquitectòniques i econòmiques.
Gràcies a les eines de que disposem actualment, estudis en 3 dimensions, etc... vostè coneixerà com serà l’obra abans de començar-la.

SINERGIES

Vivim moments de canvi, moments molt interessants i que ens demanen una nova manera de veure i de viure les coses. Nosaltres et podem ajudar a replantejar el teu negoci, la teva casa o a dissenyar producte per arribar d’una manera més eficaç als teus clients.

No siguis tu mateix qui es posa les limitacions, segur que entre tots podem aconseguir allò que tant anheles.

T’ajudarem a estudiar els pressupostos i contractes dels diferents industrials , i si vols et presentarem pressupostos dels nostres industrials de confiança. D’aquesta manera rendibilitzem al màxim la inversió.

COM TREBALLEM?

Lavolta és un nou concepte d’empresa on entenem que els sectors de l’arquitectura, l’interiorisme, el disseny i la construcció tenen que ser diferents, senzills, propers i sobre tot transparent. Els nostres clients han evolucionat, son més exigents, tenen més informació i més fàcil, compra de manera més reflexiva i disposa de menys financiació.

Demanda més transparència.

La nostra manera de treballar és molt senzilla, alhora transparent.

Et poses en contacte amb nosaltres,
Et venim a veure, prenem mides, parlem amb tu de les teves (vostres) necessitats, anhels, il·lusions, que teniu amb l’espai (local, pis, casa, etc...)
Et fem un pressupost de la nostra feina
Acceptes el pressupost
Et realitzem el projecte (no he dit un (1) projecte, he dit el teu projecte)
Un cop acceptat el projecte, fem els amidaments (és el més important d’una obra, són un escandall de tot, absolutament tot el que hauràs de posar en realitzar l’obra)
Amb els amidaments demanem pressupostos
Si al tenir el número total de l’obra no pot ser, tornem enrere per aconseguir-ho.
Es realitza l’obra amb un seguiment exhaustiu dels industrials que hi participen.
Finalització de l’obra. Tot ha quedat com estava previst, sense variacions en els pressupostos.
A gaudir del teu nou espai.

FILOSOFIA

Quan realitzem un projecte, sabem que no n’hi ha prou amb un disseny innovador, quan començem un nou projecte, ja sigui un local comercial, un habitatge, oficines, un museu, tenim en conta tots els paràmetres que poden afectar al projecte, necessitats del client, funcionalitat, rendibilitat, entorn, tipus de client, renta per càpita, població, sostenibilitat, etc. Tot per fer un projecte òptim.

La nostra filosofia és la d’estar en pau amb tu mateix i amb el que t’envolta. D’aquesta manera podràs gaudir d’una vida plena.

No us ha passat mai que heu entrat en un lloc i no sabeu per què però hi esteu molt i molt bé?, doncs, nosaltres treballarem per què el teu espai tingui aquesta sensació tan agradable.

Treballem amb professionals del camp de l’arquitectura bioclimàtica, de la geobiologia, del feng-shui, informàtica i telecomunicacions, etc.