29
Aug

Reforma planta primera casa unifamiliar entre mitgeres.

Reforma de la primera planta d’una casa unifamiliar. La reforma s’ha centrat especialment en l’espai de cuina menjador, obrint-lo per crear un espai únic. Moltes vegades al crear aquests espais grans però que tenen diferents usos, es comet l’errada de generar un gran espai amb un gran ambient, amb els problemes que això provoca. En aquesta reforma, s’han creat diferents espais, zona d’estar / TV, zona de menjador i cuina, això s’ha aconseguit amb els materials, paret de totxo, panells de fusta i amb la il·luminació, molt important per generar els diferents ambients.

INTERIORISMO 131 INTERIORISMO 132 INTERIORISMO 133 INTERIORISMO 134 INTERIORISMO 135 interiorismo 136 interiorismo 137 interiorismo 138

A falta d’alguns detalls, ja podem apreciar els diferents espais, el terra de parquet comú ens dona amplitud, la paret de totxo ens ofereix el toc rústic i acollidor que necessita el menjador, i per la zona més d’estar hem optat per realitzar una U de taulons de fusta que apart de servir per passar totes les instal·lacions (en una reforma d’una casa vella pot ser complicat aquest aspecte), ens serveix per delimitar l’espai de TV. A les fotos podeu observar com la llum reforça i molt els espais diferents.