01
Jun

Tendències decoració 2017

Com preveiem que serà la decoració aquest 2017, NATURAL, i ho diem en majúscules, natural en tos els sentits:

Els dies del minimalisme impersonal ja han arribat a la seva fi, tot i que es resisteix i encara podíem trobar algun fabricant que oferia producte, per aquest 2017 deixa pas de forma clara a noves formes de viure casa nostre.
Materials reals i autèntics, anar a buscar l’autenticitat que et dona una pedra, un marbre, la fusta, el metall, la ceràmica, etc..
Tornarem a gaudir d’interiors molt més humans, amb més textures, (sempre naturals), més colors, les formes tornaran a ser les protagonistes, molt més soft, més sensuals. En definitiva molt més humà.
Una de les peculiaritats del minimalisme, però, no la perdrem, la lluminositat! A nosaltres personalment ens encanta no perdre-la, ja que ajuda i combina perfectament amb aquest nou estil més soft, hi ha professionals que (ja fa un temps) parlen del Slow Design, aquestes tendències podrien fer que l’anomenat Slow Design triomfés aquest 2017.
Pel que fa a parets i terres, tornar als materials crus, totxo vist, fusta, fins hi tot per als més valents al terra hi podeu posar paviment hidràulic o tova manual, que ens transporta a una casa de camp d’una forma meravellosa.
La tendència per l’espai sembla que apunta per tornar a tancar-los, desapareixent els espais oberts i multifuncionals. A nosaltres aquests espais, sobretot en cases de mides reduïdes, els seguim veien una molt bona solució, ja que els inconvenients que poden tenir queden compensats per la millora en l’espai, ja que aquest tipus de vivendes estan faltades d’espais amplis i lluminosos.
Una tendència que esta creixent, paral•lelament a l’evolució del propi producte son els jardins interiors, cada cop més perfeccionats, tant siguin naturals com artificial ens donen el toc verd, natural que fa de casa nostre un espai especial.
Les tendències son una direcció, no el camí. Vull dir: si la tendència ens marca materials més naturals, més autèntics, amb formes més orgàniques i espais més plens, ens està marcan una direcció, en la qual molts fabricants de mobles, roba, objectes de decoració etc.. tindran productes per casa teva, però el camí de casa teva el marques tu i aquí és on es pot gaudir de les modes o tendències i no patir, les emmotllem a casa nostra, al nostre estil, un estil que va evolucionant. Per mi aquesta és la grandesa de les tendències i crec que poca gent la entén.
Moltes gràcies pel teu temps.